29-12-2016, 00:21

Threads: 41 

(28-12-2016, 22:32)ursusC360 Wrote:  Masz teraz problem do yokou ze wyzywa i ze niby ma luzniej. Gdy inni wyzywają np matke fallena czy samego fallena (nie bede pisac jak wyzywani) to jakos skarg na dane osoby nie ma. A ktos wyzwie kogos z nickiem zenskim to juz znajduje sie mln obronców ,,jak tak mozna" itd itd. A co do zuzki to juz jej wina ze nie ogarnia ludzi z swojej ekipy i są kierowane takie a nie inne slowa. 
Tylko że matka fallena tu nie gra I NIE GRAŁA... poza tym jest to osoba której nie znamy w żadnym stopniu.

Now he don't talk too much, talk too much 
 He's probably given up, given up 
 I think he's had enough, had enough 
Cause he ran out of luck, out of luck 

29-12-2016, 02:04

Threads: 42 

jeżeli ktoś nie posiada dystansu do siebie to już jego problem ale że ktoś cie zwyzywał w grze ? no błagam . W internecie ludzie bombardują się takim gównem i nikt nie bierze tego do siebie  
żeby nie było nie popieram żadnej ze stron gdyż nie do końca wiem co się stało (kto pierwszy zaczoł itp) ale taka gównoburza z powodu osoby która nie potrafi na tyle odpowiedzieć prowokatorowi aby się zamkną

(This post was last modified: 29-12-2016, 02:09 by Małgo.)

Threads: 26 

(29-12-2016, 00:21)Allerek Wrote:   (28-12-2016, 22:32)ursusC360 Wrote:  Masz teraz problem do yokou ze wyzywa i ze niby ma luzniej. Gdy inni wyzywają np matke fallena czy samego fallena (nie bede pisac jak wyzywani) to jakos skarg na dane osoby nie ma. A ktos wyzwie kogos z nickiem zenskim to juz znajduje sie mln obronców ,,jak tak mozna" itd itd. A co do zuzki to juz jej wina ze nie ogarnia ludzi z swojej ekipy i są kierowane takie a nie inne slowa.  
Tylko że matka fallena tu nie gra I NIE GRAŁA... poza tym jest to osoba której nie znamy w żadnym stopniu. 
A fallen gral i jest wyzywany nadal i nikt nie placze ze jest wyzywany. Nikt pisze skarg na graczy a tu ktos wyzwie małą dziewczynke to odrazu hejty na te osobe,wyzywki,skargi bo wyzwal dziewczyne i odrazu gownoburza. Jak osoba wyzwana nie potrafi se sama poradzic to juz jej problem. A nie tworzy sie kolejna gownoburza bo ktos nie potrafi sie odezwac.

(This post was last modified: 29-12-2016, 08:17 by ursusC360.)

29-12-2016, 10:39

Pathfinder 

Threads: 3 

Ja wam wszystkim polecam nabrać dystansu do siebie. Jak tak bardzo chcecie kogoś wyzywać to jeździjcie po mnie ,po mojej niekompletnej rodzinie i po moim umysłowym spierdoleniu. Pasuje ? Cieszę się dziękuje dobranoc.

29-12-2016, 11:32

Threads: 6 

Allerek, teraz się spinasz i płaczesz jaki to świat nie sprawiedliwy. A jakoś nie płaczesz że nie dostałeś muta za ciśniecie rodziców innych graczy.  
Co do Yoko i Venoma.. Nie podoba ci się to zmień serwer. Jesteś jedyną osobą której przeszkadza bekowe zachowanie Venoma.  
Ja to tylko tutaj zostawie.  https://www.nfssa.net/thread-890.html

Threads: 0 

Mickey dokładnie.  
Ej a nie możecie się ogarnąć z tymi dissami na graczy? No co myślicie że będziecie fajni? Bo jak dla mnie to jest żałosne.    
Pozdro 600..   

29-12-2016, 11:40

(29-12-2016, 11:33)|NfS|SiTnIK181 Wrote:  Mickey dokładnie.  
Ej a nie możecie się ogarnąć z tymi dissami na graczy? No co myślicie że będziecie fajni? Bo jak dla mnie to jest żałosne.    
Pozdro 600..   
I się z tym zgadzam. Nie ma co obrażać, a jak komuś argumentów brakuję to niech rozwiążą tą sprawę w stylu nfa'sa. Na wyścigu ;p  
Tak na poważnie.. W jakim Ty świecie żyjesz? xD

Threads: 0 

(29-12-2016, 11:40)Crysios Wrote:   (29-12-2016, 11:33)|NfS|SiTnIK181 Wrote:  Mickey dokładnie.  
Pozdro 600..    
I się z tym zgadzam. Nie ma co obrażać, a jak komuś argumentów brakuję to niech rozwiążą tą sprawę w stylu nfa'sa. Na wyścigu ;p  
Yyyyyyyyyy   Coo? xD

29-12-2016, 11:47

(29-12-2016, 11:43)|NfS|SiTnIK181 Wrote:   (29-12-2016, 11:40)Crysios Wrote:   (29-12-2016, 11:33)|NfS|SiTnIK181 Wrote:  Mickey dokładnie.  
Pozdro 600..    
Yyyyyyyyyy  Coo? xD 
Wierzysz w ludzi że przestaną się cisnąć? Fajnie by było gdyby all rozmawiali ze sobą normalnie a dissy odeszły by w niepamięć.. 
Ale.. to jest internet, sytuacje w których nikt się nie będzie cisnął są bardziej odległe niż marzenia o super aucie ;p

29-12-2016, 11:58

Threads: 2 

ludzie nigdy tutaj nie przestaną cisnąć ludzi to jest pewne. Co z tego że dostaną muta,kicka,bana jak potem przyjdą i dalej to będą robić. Więc... nie ma co liczyć na koniec dissów bo to nigdy nie nadejdzie.

|